Prof Drabb ontrafeld de ongelooflijke waarheid!

Artiest boeken

Ontdek je verleden met Professor Drabb, de populairste handlezer van Nederland! Zijn optreden is een mix van stand-up comedy en handlezen!

Bekende artiest boeken 

HOGE SCORE! Met meer dan 37 jaar ervaring in het lezen van handen, van gewone burgers tot bekende Nederlanders, heeft Professor Drabb een indrukwekkende nauwkeurigheid van gemiddeld 80%. Hij is dé handlezer van de Nederlandse showbizz en ontrafelt de geheimen die in je hand verborgen liggen.

Live handlezer inhuren voor bedrijfs entertainment en privéfeesten?

Bruiloft artiest 

VEEL LOL! Ga mee op een fascinerende reis door je eigen geschiedenis met Professor Drabb. Ontdek verborgen verhalen, onthulde geheimen en verrassende wendingen. Professor Drabb combineert zijn expertise in handlezen met zijn charismatische entertainmentskills. Zijn aanwezigheid maakt elk bedrijfsuitje of privéfeest tot een waar handleesfestijn!

Feest artiest 

Chique humoristische handlezer voor feesten en evenementen, LACHEN EN VERBAZING In 2023 schitterde Professor Drabb op de Leading Ladies Lunch van Master Expo, waar hij vrouwelijke CEO's, ondernemers, visionairs, BN'ers, influencers, topsporters en nieuwsmakers betoverde met zijn optreden en analyses.

Bedrijfsfeest artiest 

COMEDY handlezer huren voor bedrijfsuitjes en privéfeesten!

Professor Drabb is niet beperkt tot het lezen van handen van gewone mensen; hij heeft zelfs de handen van de Rolling Stones online gelezen in Berlijn in 2022. In 2023 trad hij op voor Chris Jagger tijdens een privédiner in IJmuiden!

WAARZEGGEN 

handlezer voor radio-events boeken? En ervaar een revolutionaire online handleessessie met Professor Drabb. Met slechts een foto van je rechterhand biedt hij verbluffende inzichten die zelfs ervaren DJ's zoals Giel Beelen, Daniel Lippens en Sander Bellekom sprakeloos achterlaten.

Bekende artiest 

Handlezer, Waarzegger artiest op festivals en privéfeesten boeken? Boek nu een sessie met Professor Drabb voor je bedrijfsuitje of privéfeest, waar entertainment en inzicht samenkomen voor een onvergetelijk HANDLEESFEEST!

Luisteraar overdonderd door bizarre uitspraak op npo funx radio. 

Sander Bellekom
Dj Presentator npo

Zo knap dat Prof Drabb in seconden alles weet!

Daniel Lippens
Dj Slam (Talpa Radio)

Ik ben met stomheid geslagen!

Giel Beelen
Dj NPO Radio 3 en 2

juli 2024, M Vos, Professor Drabb, ik ben zelden zo verrast geweest. Ongelooflijk hoe u mijn karakter omschrijft zonder enige voorkennis. Het feit dat ik geen social media heb waar je “stiekem” info kan inwinnen maakt het des te indrukwekkender.. mijn rapport cijfer voor u is een 9,5.Ik sta perplex, er zijn een aantal onderwerpen waarvan ik misschien verwacht had dat ze “ter sprake” zouden komen maar wellicht is dit niet te herleiden/onderscheiden op iemands handpalm. De informatie die u wél uit een eenvoudige foto van mij hand getrokken hebt is rounduit indrukwekkend.. en heel vriendelijk dank voor uw aardige woorden!

M Vos
Zo verrast!

Over Professor Drabb

Professor Drabb

Hoe hij je hand leest en je verleden ontrafelt!

Altijd vrijblijvend informatie over optredens en opties.

Online handlezen €10.-, tikkie volgt na het handlezen. Maak foto rechterhand en WhatsApp deze naar mijn 0629552719. Ik spreek je App in!

Met vriendelijke Professor Drabb.