HANDLEZER ENTERTAINMENT

Handlees act!  ENTERTAINT JOUW VERLEDEN VOOR 80% goed!

Hoe Prof Drabb je hand leest en je verleden ontrafelt!

**Ontdek je verleden met Professor Drabb, de populairste handlezer van Nederland!**

Professor Drabb heeft meer dan 37 jaar ervaring in het lezen van handen, variërend van gewone burgers tot bekende Nederlanders. Met een indrukwekkende nauwkeurigheid van gemiddeld 80% ontrafelt hij de geheimen die in je hand verborgen liggen. Hij is dé handlezer van de Nederlandse showbizz.

Laat je meenemen op een fascinerende reis door je eigen geschiedenis. Ontdek verborgen verhalen, onthulde geheimen en verrassende wendingen. Professor Drabb is niet alleen een expert in het lezen van het verleden, maar ook een charismatische entertainer. Zijn aanwezigheid op feesten maakt het onvergetelijk.

In 2023 schitterde Professor Drabb op de Leading Ladies Lunch, georganiseerd door Master Expo. Dit exclusieve evenement bracht vrouwelijke CEO's, ondernemers, visionairs, BN'ers, influencers, topsporters en nieuwsmakers samen. Zijn optreden en analyses lieten het publiek versteld staan.

Professor Drabb las niet alleen de handen van gewone mensen. Hij las online de handlijnen van de Rolling Stones in Berlijn in 2022. In 2023 trad hij tijdens een privédiner op voor Chris Jagger, de broer van Mick Jagger, in IJmuiden!

Ervaar een revolutionaire online handleessessie met Professor Drabb. Met slechts een foto van je rechterhand onthult hij verbluffende inzichten die zelfs doorgewinterde DJ's zoals Giel Beelen, Daniel Lippens en Sander Bellekom sprakeloos achterlaten. Zijn scherpe analyses en treffende voorspellingen hebben luisteraars van onder andere NPO FunX verbijsterd door zijn ongeëvenaarde vaardigheid.

Professor Drabb heeft de ether gedomineerd met verschijningen op prominente stations zoals 3FM, Radio 538, FunX, SlamFM en meer. Hij is niet alleen een meester in handlezen, maar ook een charismatische performer die met gemak de diepste lagen van je persoonlijkheid blootlegt. Zijn unieke benadering brengt humor en diepgang tot een handleesfeest, waardoor je gegarandeerd in de lach schiet en tot nadenken wordt aangezet.

Herinner je de Zwarte Cross van 2010 nog? Professor Drabb stal de show door de handlijnen van artiesten te lezen in de beruchte Wall of Death! 🌟

Mis deze kans niet om door Professor Drabb gelezen te worden - waar entertainment en inzicht samenkomen werd een HANDLEESFEEST!

Luisteraar overdonderd door bizarre uitspraak op npo funx radio. 

Sander Bellekom
Dj Presentator npo

Zo knap dat Prof Drabb in seconden alles weet!

Daniel Lippens
Dj Slam (Talpa Radio)

Ik ben met stomheid geslagen!

Giel Beelen
Dj NPO Radio 3 en 2

 Complimenten, zijn handlezen was spot one!

Chris Jagger, broer van Mick Jagger..
artiest

Over Professor Drabb

Professor Drabb

Hoe hij je hand leest en je verleden ontrafelt!

1.Vrijblijvend informatie over optredens en opties. 2.Online handlezen €10.-, tikkie volgt na het handlezen. Maak foto rechterhand en WhatsApp deze naar mijn 0629552719. Ik spreek je App in!

Met vriendelijke Professor Drabb.