Ontdek je verleden, onthul je toekomst! Professor Drabb, de performer ontrafelt jouw verhaal!

HANDLEZER VOOR EVENTS!

Professor Drabb, handlezer artiest die bekend staat om zijn entertainment, satire en comedy!

Hoe Prof Drabb je hand leest en je verleden ontrafelt!

Ontdek je verleden met Professor Drabb, de populairste handlezer van Nederland!

Al meer dan 37 jaar leest Professor Drabb de handen van duizenden mensen, variërend van gewone burgers tot bekende Nederlanders. Met een ongekende nauwkeurigheid van gemiddeld 80% ontrafelt hij de geheimen die in je hand verborgen liggen. Zijn talent werd ooit ontdekt op een terras Utrecht, waar hij als grap de hand van een ober las. Sindsdien heeft hij naam gemaakt als dé handlezer van de showbizz!

Wat heeft het verleden voor jou in petto? Laat Professor Drabb je meenemen op een fascinerende reis door je eigen geschiedenis. Ontdek verborgen verhalen, onthulde geheimen en verrassende wendingen. Laat je handen spreken en laat je verrassen!

🎉 Een graag geziene gast op feesten! Professor Drabb is niet alleen een expert in verleden lezen, maar ook een charismatische entertainer. Hij voegt een vleugje mysterie toe aan elk evenement waar hij verschijnt. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een jubileum of een prive bijeenkomst, zijn aanwezigheid maakt het onvergetelijk.

🌟 Showbizz-ster! In 2023 schitterde Professor Drabb op de Leading Ladies Lunch, georganiseerd door Master Expo. Dit exclusieve evenement bracht vrouwelijke CEO's, ondernemers, visionairs, BN'ers, influencers, topsporters en nieuwsmakers samen. Zijn optreden en analyses lieten het publiek versteld staan.

🎸 Optredens met beroemdheden! Professor Drabb las niet alleen de handen van gewone mensen. Hij las online de bandleden van de Rolling Stones in Berlijn 2022. In 2023 trad hij tijdens een prive diner op voor Chris Jagger, de broer van Mick Jagger, in IJmuiden!

🔍 Nederlandse BN'ers onder de loep! Van tv-persoonlijkheden tot sportlegendes, Professor Drabb heeft de handen van veel Nederlandse BN'ers gelezen. Zijn reputatie als handlezer is ongeëvenaard.

Rtv

Ervaar een revolutionaire online handlees-sessie met Professor Drabb. Met slechts een foto van uw rechterhand, onthult hij verbluffende inzichten die zelfs de meest doorgewinterde DJ's zoals Giel Beelen en Daniel Lippens sprakeloos achterlaten. Zijn scherpe analyses en treffende voorspellingen hebben luisteraars van oa NPO FunX en meer, verbijsterd door zijn ongeëvenaarde vaardigheid. Radio- en televisiepersoonlijkheid.

Professor Drabb heeft de ether gedomineerd met verschijningen op prominente stations zoals 3FM, Radio 538, FunX, SlamFM en meer. Hij is niet alleen een meester in handlezen, maar ook een charismatische performer die met gemak de diepste lagen van uw persoonlijkheid blootlegt. Zijn unieke benadering brengt humor en diepgang samen, waardoor u gegarandeerd in de lach schiet en tot nadenken wordt aangezet.

Festival Sensatie. Herinner je de Zwarte Cross van 2010 nog? Professor Drabb stal de show door de handlijnen van artiesten te lezen in de beruchte Wall of Death! Zijn avontuurlijke geest en bereidheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan, maken hem tot een onvergetelijke aanvulling op elk evenement.

Mis deze kans niet om door Professor Drabb gelezen te worden - waar entertainment en inzicht samenkomen.

Luisteraar overdonderd door bizarre uitspraak op npo funx radio. 

Sander Bellekom
Dj Presentator npo

Zo knap dat Prof Drabb in seconden alles weet!

Daniel Lippens
Dj Slam (Talpa Radio)

Ik ben met stomheid geslagen!

Giel Beelen
Dj NPO Radio 3 en 2

 Complimenten, zijn handlezen was spot one!

Chris Jagger, broer van Mick Jagger..
artiest

Over Professor Drabb

Professor Drabb

Hoe hij je hand leest en je verleden ontrafelt!

1.Vrijblijvend informatie over optredens en opties. 2.Online handlezen €10.-, tikkie volgt na het handlezen. Maak foto rechterhand en WhatsApp deze naar mijn 0629552719. Ik spreek je App in!

Met vriendelijke Professor Drabb.